Türk Telekom Blog

16.05.2024 Kültür&Sanat

“Tivibu’da Ne İzlenir?” Diyenler için 7 Harika Öneri

Ümit Önal

Türk Telekom İçerik Ekibi

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, sizlere birçok dizi ve film izleme imkânı sunuyor. Üstelik 7 güne kadar canlı yayınları durdurma ve geri sarma gibi özellikler, Türkiye’de sadece Tivibu’da bulunuyor. Siz de Tivibu avantajları ile dizi ve film keyfinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. “Televizyon izleme deneyimini kişiselleştirerek bir üst seviyeye çıkaran Tivibu’da ne izleyebilirim?” diyenler için vereceğimiz harika Tivibu film önerileri iyi bir yanıt. Siz de bu önerilerden birini tercih edin, dizi veya film keyfinin tadını çıkarın!

1. Eyyvah Eyyvah

Bir Türk yapımı olan Eyvah Eyvah şahane oyuncu kadrosuyla da izleyenlerden tam not alıyor. Demet Akbağ, Ata Demirer ve Salih Kalyon’un da yer aldığı filmle kahkahaya doyacaksınız. Çanakkale’nin Geyikli köyünde yaşayan Hüseyin, dedesi ve ninesiyle kalıyor. Ancak artık babasını bulmak isteyen Hüseyin, bu sebeple İstanbul’a geliyor. Burada aracı bir tanıdık vasıtasıyla gece kulübü şarkıcısı olan Firuzan’la tanışıyor ve beraber hiç akla gelmeyecek maceralara atılıyor. Gülmeye doyacağınız bu film, Tivibu film öneri listesi arasında yer alıyor.

2. My Brothers and I

Abilerim ve Ben olarak dilimize çevrilen bu filmde drama doyacak, küçük Nour’un yaşadıklarından etkileneceksiniz. Deniz kenarında büyüyen 14 yaşındaki Nour, yaz tatilinde okulunun duvarlarını boyayarak tatilini sürdürüyor. Bir yandan hasta annesine bakan ve abilerinin talihsiz olaylarıyla uğraşan genç Nour, bir gün arya melodisi duyuyor. Ardından tanıştığı Sarah isimli kadınla bilmediği bir dünyaya giren Nour, müziğe olan tutkusunu ve yeteneğini de keşfediyor.

3. La La Land

Aşk filmlerinden vazgeçemeyenlerin tercih edebileceği bu filmde, Mia ve Sebastian’ın hikâyesi ele alınıyor. Trafikte karşılaşan bu ikili, daha sonra beraber vakit geçirmeye başlıyor. Mia, garsonluk yapan ve oyuncu olmak isteyen bir kadın. Sebastian ile inişli çıkışlı pek çok farklı şey yaşıyor. Tanıştıkları ilk günden beri birbirlerine bağlanan bu ikilinin hikayesinden etkileneceksiniz.

4. The Good Boss

Etkili bir komedi dizisi arayanların tercih edebileceği İyi Patron, tartı üreten bir şirketin mükemmeliyet sertifikası almak istemesi ile başlar. Bu sertifikayı hak ettiğini ispatlamak için komite ziyareti bekleyen şirkette, zamana karşı da bir yarış başlar. Şirketin sahibi olan Blanco, memnuniyetsizlik duyduğu tüm şartları ortadan kaldırmak için onları zorlayacaktır.

5. Spider-Man: Across the Spider-Verse

Maceramız, bir önceki filmin tam bir yıl sonrasında başlıyor. Baş karakterimiz Miles Morales, Brooklyn'in tek süper kahramanı olmanın tadını çıkarıyor. Hem suçlularla mücadele ediyor hem de okulda başarılı olmaya çalışıyor. Ancak bunun yanı sıra arkadaşlarını da özlüyor. Gwen'i, Peter'ı, Noir'i ve geçmişte yaşananları düşünmekten kendini alamıyor. Karmaşık ve sürpriz dolu hikayesi, her bir detayı özenle işlenmiş karakterleri, etkileyici animasyon kalitesi ve atmosferi yansıtan renk paleti ile dikkat çeken bu yapıt, kesinlikle bu yılın en çarpıcı işlerinden biri. Eğer siz de bu muhteşem deneyimi yaşamak istiyorsanız Tivibu'da izleyebilirsiniz!

6. Death on the Nile

Hikâye, Birinci Dünya Savaşı'nın sonundan on dokuz yıl sonra geçiyor. Zengin ve sosyetik Linnet Ridgeway ile en yakın arkadaşı Jacqueline de Bellefort'un nişanlısı olan Simon Doyle'un ani bir aşkla evlenmeleriyle başlıyor. Ancak bu mutlu birliktelik, hemen ardından Mısır'a lüks bir balayı için gittiklerinde karmaşık bir hâl alıyor. İhanete uğramış ve öfkeli Jacqueline, onların peşinden gelirken meraklı gazeteciler de izlerini sürüyor.

Tatilin en çetrefilli kısmı, Nil Nehri'nde yapılacak olan uzun bir tekne turu. Tesadüfe bakılırsa, teknenin diğer yolcuları arasında Linnet'e karşı olumsuz duygular besleyen birçok kişi var. Dahası bu yolculardan biri, dünyaca ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot. Egzotik Mısır atmosferi içinde, gerginlikler ve çatışmalar artarken bir gün Linnet öldürülüyor. Bu da olayların gizemini ve karmaşıklığını artırıyor.

7. The Lost City

Zeki ancak dünya ile bağlarını koparmış yazar Loretta Sage (Sandra Bullock); hayatını, yakışıklı kapak modeli Alan'ın (Channing Tatum) oynadığı popüler aşk-macera romanlarındaki kahraman karakter "Dash"e adıyor. O, egzotik yerler hakkında yazarak günlerini geçiriyor. Loretta, Alan ile birlikte yeni kitabının tanıtım turnesindeyken, onu son kitabında bahsedilen antik kayıp şehrin hazinesine götürebileceğini uman tuhaf bir milyarder (Daniel Radcliffe) tarafından kaçırılıyor. Derken olaylar gelişiyor…

Tivibu ile siz de bu şahane filmler ve daha fazlasına erişmek istiyorsanız internet Tivibu kampanyaları da dahil birçok kampanyayı değerlendirerek Tivibulu olabilirsiniz. Böylece Tivibu ayrıcalıkları sayesinde evinizde şahane zaman geçirmenin keyfini çıkarırsınız!

İlginizi Çekebilir

Tümünü Gör